atpsport

Opis
10.000mg aminokiselina u samo jednom serviranju
amino kiseline razgranatog lanca (BCAA) 3:1:2
prirodna hidratacija - kokosova voda prirodna energetska mešavina obogaćen elektrolitima bez kalorija bez šećera
 Povećanje energije i motivacije za trening 
• Neprekidna energija i odličan ukus za povećanje izdržljivosti
• Fenomenalan ukus 
• Anti-katabolik / Čuva mišiće od razgradnje
• Veoma lako se muti
• Ubrzava oporavak nakon napornih treninga 

Pravi, ozbiljni i ukusni sportski koktel uz čiju pomoć ćete trenirati još jače, opravljati se još brže i posle najintezivnijih treninga. 
Amino 1 Black Label je dizajniran za sportiste i sadrži 10,000mg amino kiselina i patentiran 3:1:2 odnos instant BCAA amino kiselina za izdržljivost i izgradnju mišića. 
AMINO Black Label pomaže sportistima da treniraju čak i dok se oporavljaju od povreda.
Amino 1 Black Label isporučuje nutrijente kroz različite puteve čime povećava ukupnu sposobnost tela da transportuje nutrijente i tako potpomaže oporavak.
Amino Hydration System - Prirodni koncentrat kokosove vode je prirodna super hrana jer sadrži kompletan balans elektrolita i minerala koji pomažu hidrataciju organizma. Zbog ovoga se svet sportskih suplemenata okreće koncentratu kokosove vode kao glavnog izvora izotoničnih pića.
Za vrhunske sportske performanse potrebno je mnogo energije. Energetski kompleks Amino 1 Black Label sadrži 100mg kofeina najpozatijeg energenta i stumalansa. Poznato je da vremenom postajemo rezistetni na kofein što je navelo naučnike da traže i pronađu nešto novo što će pojačati i produžiti dejstvo kofeina i onemogućiti stvaranje imunosti benefita koje dobijamo suplementacijom kofeina. 
TeaCrine® je potentan alakloid ekstrahovan iz čaja Camellia Kucha za koji postoje kliničke studije koje dokazuju da njegovo dejstvo na povećanje energije, pojačavanje mentalnog fokusa i poboljšanje raspoloženja.. 
Panax je snažan adaptogen koji umanjuje efekat stresa (između ostalog trening je snažan stres na organizam) i time ubrzava oporavak i omogućuje sportistima da koji i pored čestih intezivnih treninga u svaki trening ulaze odmorni i motivisani. Pored toga Panaks stimuliše fizičku aktivnost, smatra se da povećava lučenje testosterona a pripisuju mu se afrodizijačko dejstvo. 
Ekstrakt zelenog čaja (Green Tea Leaf Extract (45% EGCG)). Istraživanja su pokazala da EGCG povećava termogenetički efekat koji ubrzava metabolizam masnoća. EGCG ubrzava sagorevanje masnoća na potpuno drugoj osnovi i preko drugačijih mehanizama od ostalih sastojaka odnosno nutrijenata, koji ubrzavaju sagorevanje masnoća. Ne deluje samostalno, nego deluje odlično u kombinaciji sa kofeinom koji ima ulogu sprečavanja apetita i ubrzanja sagorevanja masnoća kao ubrzavač njegovog delovanja. A takođe deluje preventivno, jer sprečava gomilanje masnoća na način da suvišne kalorije potroši kao izvor energije. 
Amino 1 Black Label je proizvod koji će Vam pomoći da svaki trening odradite jače, brže i lakše! 
Svako serviranje ovog proizvoda savršeno izbalanisranog nutijentima, prijatnog i osvežavajučeg ukusa Vam pruža sve što Vam je potrebno za Vaš trening bez obzira da li trenirate u teretani ili provodite sate na atlestskoj stazi, fudbalskom ili teniskom terenu. 
Sastav
Način upotrebe
Pomešati jednu dozirnu mericu u 3.5-4dl vode i konzumirati pre i u toku treninga.
Napomena
Komentari korisnika
Samo registrovani članovi ATP Sporta mogu da ocene ovaj proizvod, pišu komentare i svoja iskustva vezana za korišćenje ovog preparata. Registruj se| Prijavi se
 
  Muscle Pharm  
Amino 1 Black  
Amino 1 Black
Pakovanje: 384gCena: 4500 din

 
  • Currently 4.00/5

Ocena: 4.0
Registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode.