atpsport

Opis

SynTsize Pump je pre-workout preparat poslednje generacije koji pruža eksplozivnu energiju, povećava mišićni tonus, optimizira ATP proizvodnju i ubrzava proces oporavka. SynTsize Pump će vam omogućiti neverovatnu mišićnu pumpu, produžiti trening i osigurati mišićni rast.

SynTsize Pump stimuliše proizvodnju azot oksida i podstiče prokrvljenost mišićnog tkiva. Na taj način više kiseonika, nutritienata i hormona stiže do mišića. SynTsize Pump čine sastojci koji su u sinergiji, zajedno daju bolje rezultate.

Ključni sastojci:

  • 5g NO mešavine – SynTsize Pump je kombinacija 3g Arginin Alfa-Ketoglutarata i 2g of Citruline Malata. Ljudsko telo pretvara arginin alfa-ketoglutarat u azot. Viši nivoi azota povećavaju prokrvljenost mišića i time omogućavaju mišićnu pumpu, ubrzavaju oporavak tokom i posle treninga. Citrulin malat igra ključnu ulogu u raznim metaboličkim procesima. Održava balans kiseonika u ćelijama mišićnog tkiva, pomaže pretvaranje mlečne kiseline u energiju i stimuliše proizvodnju ATP-a. Takođe, značajno smanjuje zamor i povećava aerobne performanse. Citrulin malat povećava sintezu kreatina za 20% čime se period oporavka smanjuje tokom treninga i stvaraju se uslovi za brži i veći mišićni rast. Kobinacija arginina AKG i citrulin malata je ekstremno efikasna jer povećava mišićnu pumpu i izdržljivost.
  • 3g Crea-Trona®– duplo buferovan, ultra čist kreatin za veću snagu i mišićni rast. Umesto alkalnog oblika kreatina SynTech™ koristiCrea-Trona® jer je ovaj oblik kreatina stabilniji u kiseloj sredini i brže se apsorbuje. Crea-Trona® se u potpunosti apsorbuje i ne navlači vodu čime doprinosi izgradnji čiste mišićne mase.
  • 2g BCAA mešavine – Trećinu naših mišića čini amino kiseline razgranatog lanca (BCAA). BCAA igra klučnu ulogu u izgradnji mišićne mase i štiti mišić od razgradnje tokom intenzivnog treninga.
  • 2g Beta-alanina – Beta-alanin ublažava negativno dejstvo mlečne kiseline i povećava koncentraciju karnozina u mišićnom tkivu. Na taj način beta-alanin pozitivno utiče održanje visokog nivoa energije i posle napornog treninga, produžava sposobnst za trening. Beta-alanin ubrzava oporavka mišićnog tkiva, podstiče prokrvljenost mišića i povećava izdržljivost.
  • 1,5g Taurina – Taurin je važno gorivo za mišiće i mozak. Ova amino kiselina stimuliše eliminaciju mlečne kiseline, povećava izdržljivost i fizičke performanse.
  • 1,8g mešavine za energiju i mentalni fokus– je sačinjena od 500mg guarane, 500mg theobromina i 800mg tirozina. Ove supstance utiču pozitivno na koncentraciju, refleks i budnost i pomažu u smanjenu zamora.
Sastav

Sastav na 20g

količina

Crea-Trona™ buferovan kreatin

3g

Beta Alanin

2g

Taurin

1,5g

Arginin Alfa-Ketoglutarat

3g

Citrulin Malat

2g

Leucin

1g

Iso leucin

0,5g

Valin

0,5g

Tirozin

0,8g

Guarana

0,5g

Teobroma kakao

0,5g

Proteini

11,3g

Ugljeni hidrati

4,1g

Energetska vrednost

61,6g

Način upotrebe
Upotreba: 2 priložene merice (20g) proizvoda razmutiti u 400ml vode. Proizvod uzimati 20 minuta pre treninga.
Napomena
Napomena: Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti! Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu.

UPOZORENJE: Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka. Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama ili deci!

Čuvanje: na suvom i hladnom mestu, na sobnoj temperaturi, van domašaja dece.
Komentari korisnika
Samo registrovani članovi ATP Sporta mogu da ocene ovaj proizvod, pišu komentare i svoja iskustva vezana za korišćenje ovog preparata. Registruj se| Prijavi se
 
  SynTech  
SynTsize  
SynTsize
Pakovanje: 600gCena: 5850 din

 
  • Currently 4.00/5

Ocena: 4.0
Registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode.