atpsport

Opis

L-carnitin je supstanca svojstvena telu, koja se iz aminokiselina metionin i lizin stvara u jetri i bubrezima. Organizam ima rezervu L-carnitin-a od 20-25g koja se nadopunjuje svakodnevnim konzumiranjem mesa i mleka. L-carnitin je za energetsku izmenu materije nužna supstanca i prvenstveno je potrebna za transport dugolančanih masnih kiselina kroz unutrašnju membranu mitohondrija. L-carnitina stimuliše istodobno aerobnu i anaerobnu energetsku razmenu materije, jer se kroz reakciju sa acetil-koenzimom A izlučuje slobodni koenzim A. Sa umerenom i konstantnom telesnom aktivnošču L-carnitin podupire na prirodni način razgradnju nepoželjnih masnih naslaga i višak kilograma. Idealan je kod spinninga, aerobika i kardiotreninga.

 

Hranu koju unosite u organizam L-Carnitin pretvara u čistu energiju. Da biste oslabili, nema potrebe za gladovanje. Za sagorevanje kalorija u Vašem organizmu sada je zadužen L-carnitin.

Sastav

Sastav na jednu flasicu 500ml

količina

Energetska vrednost

25kcal

Masti

0g

Zasicene masti

0g

Ugljeni-hidrati

0g

Seceri

0g

So  

0mg

Protein

0g

L-carnitin

800g

Način upotrebe
Konzumirajte jednu flasicu Carnitin drink-a ujutru i još jednu popodne. 
Napomena
Nema posebnih upozorenja.

Koristiti po uputstvu proizvođača.
Komentari korisnika
Samo registrovani članovi ATP Sporta mogu da ocene ovaj proizvod, pišu komentare i svoja iskustva vezana za korišćenje ovog preparata. Registruj se| Prijavi se
 
  All Stars  
CARNITNI DRINK  
CARNITNI DRINK
Pakovanje: 500mlCena: 300 din

 
  • Currently 5.00/5

Ocena: 5.0
Registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode.