atpsport

Opis

Komapanija ALL STARS je ponovo obradovala svoje sportiste , I sve one koji vode racuna o zdravom nacinu ishrane sa najnovijim proteinskim napitkom poslednje generacije.Tim strucnjaka iz Peissenberg-a ne prestaje da konstantno unapredjuje performanse sportske saplemantacije, te pored vec dobro poznatih izvrsnih organoleptickih svojstava svojih suplemenata, iz godine u godinu, iz serije u seriju stalno radi I na poboljsanju svojstava istih, te se tako namece kao lider u proizvodnji sportske saplementacije.

Potreba za unosom kavalitetnih proteina , kljucna je u sportskoj ishrani, a sam kvalitet proteina zavisi naravno od njihove bioloske vrednosti I kolicini aminokiselina.ALL STARS se ne zadovoljava pravljem ,,prosecnih ,,proteinskih sejkova koji samo na papiru obiluju proteinima vec pazljivim odabirom sastava svojih proizvoda stvaraju vrhunske dodatke u sportskoj ishrani nezaboravnog ukusa. Poslednji u nizu proteinskih sejkova firme ALL STARS svojim sastavom ostaje lider u industiji sportske saplementacije a pored obilja BCAA aminokiselina od cak 17gr na 100gr proizvoda visokog sadrzaja glutamina dodati su I enzimi Papain+Bromelain, kako bi poboljsali apsorpciju ovako kvalitetnog proizvoda. Na takav nacin omogucuju svojim potrosacima maksimalne rezultate I vrhunski uzitak u konzumiranju proteinskih napitaka. Ukusi poput cokolade, keksa, vanile I jagode zavesce I najprobirljivije gurmane a kamoli sportiste spartance, koji su navikli da zrtvuju svaku vrstu zadovoljstva zarad postizanja svojih ciljeva. ALL STARS-ov novi protein ih upravo nagrdjuje sa kremastim, viskokvalitetnim, lako svarljivim napitkom neponovljivog ukusa.

Bilo da je cilj povecanje misicne mase , odrzavanje iste, ili naprosto samo uravnotezen nacin ishrane svako ko konzumira najnoviji ALL STARS-ov protein moze biti siguran da ce postici zeljen rezultat uz maksimalan uzitak. 

Sastav

Sastav na jednu dozu 30g

količina

Energetska vrednost

110kcal

Masti

1g

Zasicene masti

0.7g

Ugljeni-hidrati

1.9g

Seceri

1.4g

Protein

21.9g

So

0.2g

Način upotrebe
Razmutiti 30g praha(2 merice) sa 250ml vode ili 300ml mleka.Koristiti do 3 puta na dan.Mozete koristiti za dorucak,pre treninga i odmah nakon treninga.

Napomena
Komentari korisnika
Samo registrovani članovi ATP Sporta mogu da ocene ovaj proizvod, pišu komentare i svoja iskustva vezana za korišćenje ovog preparata. Registruj se| Prijavi se
 
  All Stars  
WHEY 100% protein  
WHEY 100% protein
Pakovanje: 2350gCena: 7950 din

 
  • Currently 5.00/5

Ocena: 5.0
Registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode.