atpsport

Opis
All Stars je lansirao na tržište jedan od najpravilnije izbalansiranih, već pripremljenih napitaka, tzv. RTD (ready to drink) napitak - Muscle Shake. 
Ovaj napitak sadrži čak 40 g proteina visoke biološke vrednosti i 25 g brzo absorbujućih ugljenih hidrata (oni će omogućiti da se svaki gram proteina ugradi u mišić a ne da se sagori kao energija). Praktično je bez ijednog grama masti, a ima prisutne sve neophodne vitamine za pravilan metabolizam hranljivih materija.
1. Čokolada
2. Vanila
4. Jagoda.
U njima će uživati i najveći sladokusci. 
Namenjen je svima koji nemaju vremena da spreme kvalitetan obrok a žele da uživaju u fantastičnom ukusu, a da pritom unesu sve nutrijente koji su neophodni za očuvanje zdravlja i pravilan razvoj mišićne mase uz redukciju potkožnog masnog tkiva (sala). 

Sastav

500 ml

količina

Energetska vrednost

280 kcal

Ukupno ugljenih hidrata

25 g

Masti

2 g

Proteini

40 g

Zasicene masti

1.5 g
Način upotrebe
U zavisnosti od telesne težine i stepena aktivnosti preporučuje se 1 -2 flašice napitka dnevno. Može se uzimati bilo kad u toku dana, kao zamena za obrok ili kao dopuna ishrani za osobe koje žele da povecaju svoju mišićnu masu.
Najbolje je koristiti ga 2 sata pre treninga ili odmah nakon treninga. Sa obzirom na to da je u tečnom stanju, lako je svarljiv i brže se absorbuje. Ovo je vaoma bitno za sve sportiste i rekreativce čiji je organizam već iscrpljen od treninga. 
Takođe se može podeliti na dva jednaka obroka koja se moraju iskoristiti u toku jednog dana.
Napomena
Nema posebnih upozorenja.

Koristiti po uputstvu proizvođača.
Komentari korisnika
Samo registrovani članovi ATP Sporta mogu da ocene ovaj proizvod, pišu komentare i svoja iskustva vezana za korišćenje ovog preparata. Registruj se| Prijavi se
 
  All Stars  
Muscle Shake  
Muscle Shake
Pakovanje: 500mlCena: 450 din

 
  • Currently 5.00/5

Ocena: 5.0
Registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode.