atpsport

Opis
Real-Pro Bar sadrži 42% visoko kvalitetnih proteina, 30% lako svarljivih ugljenih hidrata i 10% masti biljnog porekla; sa nutricionističkog aspekta ovo je idealno izbalansiran odnos hranljivih materija u jednom obroku.
Za većinu ljudi koji nemaju vremena za pripremu kvalitetnog obroka; jer žure na posao, sastanke, po ceo dan su na terenu...Real-Pro Bar predstavlja najbolji izbor kao obrok za poneti. Pored pravilno izbalansiranog sastava Real-Pro Bar se izdvaja u odnosu na ponudu svojim fantasticnim ukusom - ni jedna proteinska štanglica nema tako dobar ukus kao Real-Pro Bar
Namenjen je svim ljudima koji žele kvalitetan, a ukusan obrok u svojoj ishrani. Posebno je dobar za svakog profesionalnog sportistu i rekreativca koji ima povećane energetske potrebe i to kao obrok pre ili nakon treninga, a u periodu pauze između obroka kao dopuna ishrani. 
Dobar je i za osobe koje obožavaju slatkiše a imaju probleme sa gojaznošću, jer pomocu 
Real-Pro Bar-a će u svoj organizam uneti pravilno izbalansiran obrok koji po ukusu uopšte ne zaostaje za najukusnijim slatkišima. 
Idealan za dijete jer sadrzi samo 1,8g secera.
All Stars je proizveo 
Real-Pro Bar u 9 fantastičnih ukusa tako da će svako sebi naći odgovarajući ukus i uživati u njemu. 
Ukusi su sledeci: 
1.Cokolada
2.Coko-Banana
3.Stracatela
4.Kikiriki

Sastav

Sastav na jedan bar

količina

Energetska vrednost

174 kcal

Proteini

21g

Ugljeni-hidrati

16g

Šećeri

1.8g

Masti

5g

Zasićene masti

3g

Dijetelna vlakna

1,4g

Natrijum

0,05g

Način upotrebe
Preporučuje se, bilo kad u toku dana, pojesti 1 – 2 štanglice Real-Pro Bar Bar-a. Za osobe koje nemaju vremena da doručkuju ovo je idealan doručak. 
Odličan je obrok pre treninga jer će dati vašem organizmu neophodnu energiju za trening, takođe je i dobar obrok nakon treninga jer će vaše mišiće snabdeti dovoljnom količinom visoko vrednih proteina i enregijom koja je neophodna da se ti proteini ugrade u mišić. 

Napomena
Nema posebnih upozorenja.

Koristiti po uputstvu proizvođača.
Komentari korisnika
Samo registrovani članovi ATP Sporta mogu da ocene ovaj proizvod, pišu komentare i svoja iskustva vezana za korišćenje ovog preparata. Registruj se| Prijavi se
 
  All Stars  
Real-Pro bar  
Real-Pro bar
Pakovanje: 50gCena: 260 din

 
  • Currently 5.00/5

Ocena: 5.0
Registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode.