atpsport

Opis
Crisp-Pro Bar se sastoji iz dva visoko kvalitetna izvora proteina (surutke i izolat sojinog proteina i koncentrat sojinog proteina), zatim iz brzo i sporo absorbujućih ugljenih hidrata i masti biljnog porekla, sve ovo u kombinaciji sa Lecitinom (prirodnim emulgatorom masti). Ovakav sastav predstavlja idealan proteinski zalogaj.
Što se ukusa tiče, All Stars je ovim proizvodom napravio ozbiljnu konkurenciju klasičnim slatkišima, ukoliko još uzmemo u obzir da ćete pored vrhunskog ukusa i užitka uneti sve bitne (esencijalne) sastojke za vaš organizam, onda je All Stars u velikoj prednosti. 
Postoje 2 različita ukusa:
1.Mlecna Cokolada
2.Bela Cokolada
Sastav

Sastav na jedan bar

količina

Energetska vrednost

249kcal

Masti

1,77g

Protein

15g

Ugljeni-hidrati

14g

Seceri

11g

Masti

14g

Zasicene masti

6.5g

Natrijum

0.1g

Način upotrebe
Crisp-pro Bar koristite kao užinu a ukoliko niste u mogućnosti da kvalitetno ručate, doručkujete ili večerate, ova proteinska štanglica može da nadoknadi svaki preskočeni obrok Idealna je za redukcione dijete za žene, jer je jedna štanglica sasvim dovoljna da zameni ceo obrok. 
Zamenite slatkiše sa Crisp-pro Bar, i imaćete vidljive efekte već nakon nekoliko nedelja upotrebe.
Napomena
Nema posebnih upozorenja.

Koristiti po uputstvu proizvođača.
Komentari korisnika
Samo registrovani članovi ATP Sporta mogu da ocene ovaj proizvod, pišu komentare i svoja iskustva vezana za korišćenje ovog preparata. Registruj se| Prijavi se
 
  All Stars  
Whey-Crisp  
Whey-Crisp
Pakovanje: 50gCena: 280 din

 
  • Currently 5.00/5

Ocena: 5.0
Registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode.