atpsport

Opis
Xline Argi NO je kompleks elemenata sa AAKG na celu koji su odgovorni za maksimalno povecanje proizvodnje azot oksida (NO), sto vodi ka boljem snabdevanju krvi i kiseonika do misicnih celija. Ovo utice i na bolju efikasnost treninga, kao i na maksimiziranje anabolickih procesa.
Arginin je nutritivni elemenat iz koga se aktivna bioloska jedinjenja formiranaju u telu, tacnije agmatin i azot oksid (NO). Oni su vazni za oblikovanje figure, razvoj funkcionalnog kapaciteta i ocuvanja i unapredjivanja seksualnih sposobnosti. Arginin omogucava adekvatno snabdevanje krvi, kiseonika i hranljivih sastojaka do misicnog tkiva, kao sto i olaksava rast misica, smanjuje masno tkivo i unaredjuje erekciju.
Veliki Broj propisno kontrolisanih klinickih istrazivanja su dokazali da 2g arginine-a datih sportisima tokom perioda od 5 nedelja, rezultuje u znacajnom (u odnosu na kontrolnu grupu) povecanju snage i rastu misicne mase, kao i u smanjenju masti i proizvoda dekompozicije proteina.
U ovoj reakciji, arginin je transformisan u gasni hormon - azot oksid (NO). Azot oksid aktivira proizvodnju ciklicnih nukleotida. U misicnog tkivu, ciklicni nukleotidi ucestvuju u cirkulaciji krvi i kiseonika, aminokiselina, kreatina i distribuciji energetskih elemenata, kao i u stvaranju impulsa snage i anabolizma proteina. Dakle, oni stimulisu povecanje snage i rast misica. S druge strane, u celijama masti, ciklicni nukleotidi intenziviraju procese lipolize i termo geneze, to je disocijacija rezervnih masnih celija koje oslobadjaju toplotnu energiju.
U ovoj reakciji, arginin je transformisan u poliamine - esencijalne za sintezu proteina. Ne samo da poliamini izgradjuju misicno tkivo sa proteinima, vec i proizvode nove misicne celije! Dakle, zahvaljujući arginine-u (indirektno), mozemo postici konstantan i stalni rast misica.
U ovoj reakciji, arginin se transformise u agmatin - amin, koji ima slicne karakteristike kao termogenici, posebno yohimbine. Agmatin povecava nivo ciklicnih nukleotida, koji je, kako je vec pomenuto u tacki 1., utice na misicni rast i smanjenje masti.
Arginin se takodje transformise u kreatin, koji nije naveden u tackama iznad, zbog rasprostranjene dostupnosti kreatina.
- Apsoultno obavezan dodatak za svakog sportistu
- Blastex - Super Povoljna Suplementacija
- Cist L-arginine + AAKG + taurin (poboljsava apsorpciju i anabolicke procese)
- Laboratorijski Testirano / GMP / HACCP
Sastav

Sastav na jednu dozu 6g

količina

Energetska vrednost

0 kcal

Masti

0g

Protein

0g

Ugljeni-hidrati

0g

AAKG

2000mg

L-arginin

2000mg

Taurine

1400Mg

Način upotrebe
Pomesati jednu dozu 6g sa 300ml vode i popiti 20min pre treninga.
U danima kada ne trenirate popiti jednu dozu 6g nakon budjenja.
Napomena
Komentari korisnika
Samo registrovani članovi ATP Sporta mogu da ocene ovaj proizvod, pišu komentare i svoja iskustva vezana za korišćenje ovog preparata. Registruj se| Prijavi se
 
  Blastex nutrition  
ARGI NO  
ARGI NO
Pakovanje: 300gCena: 2250 din

 
  • Currently 3.00/5

Ocena: 3.0
Registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode.