atpsport

Opis

Bilo da zelite da smrsate koji kilogram , ili da postignete vrhunsku misicnu definiciju ,preparati koji Vam mogu olaksati put do vaseg cilja jesu sagorevaci masti. Fenidrol je novi popularni sagorevac, koji je vec  postigao ogroman uspeh na trzistu u svetu. U njemu se nalazi 12 suptanci ,a medju njima I popularne kao sto su forskolinom,sinefrin I sintronol.

Mnogi drugi proizvodjaci vec koriste ove supstance,ali se retko nalaze u jednom proizvodu. Sada kada su sve tri supstance ,u jednom proizvodu,to je izazov za sve ostale konkurente. Fenidrol ima dvostruko dejvsto I veoma zanimljiv kompleks ,sastavljen od dokazanih supstanci u bodibildingu. Fenidrol ne sagoreva samo masne naslage,vec njegovim dejstvom organizam dobija sjajan izvor energije kada mu je to najpotrebnije.

Fenidrol od All stars-a je namenjen bodibilderima ,naprednim sportistima I rekreativcima koji zele da brinu o svom izgledu . Novi proizvod iz ALL STARS-a istrazivacke grupe dolazi bas na vreme za fitness sajam u Kelnu na fitnes trzistu u Nemackoj.Po kapsuli , sportisti ce dobiti dvanaest zanimljivih supstanci I double action formulu u samo jednom proizvodu. Postojece komponente su vec dokazano dugo   vremena najbolje na   trzistu. 

Sastav

Sastav na 6caps

količina

Energetska vrednost

4.2kcal

Proteini

0.2g

Ugljeni-hidrati

0.6g

Šećeri

0g

Masti

0.1g

Zasićene masti

0.1g

Dijetalna vlakna

0g

Natrijum

0g

Sinetrol®-suvi ekstrakt pomorandže, crvene pomorandže i grejfruta

900mg

Kofein

400mg

Ketoni maline

400mg

Suvi ekstrakt zelene kafe

300mg

Suvi ekstrakt kore gorke pomorandze (Citrus aurantium ssp.amara) standardizovan na 6% Sinefrin

300mg

Suvi ekstrakt rizoma  đumbira (Zingiberofficinalis) 4:1

150mg

DMAE-bitartarat

150mg

Suvi ekstrakt korena koleusa(Coleus forskohlii)standardizovan 20% forskolina

100mg

Suvi ekstrakt korena rodiole (Rhodiola rhosea) standardizovan na 3% rozavina

100mg

N-acetil-L-Tirozin

100mg

Vitamin C (u obliku L-askorbinske koseline)

80mg

Kompleks kapsaicin

50mg

Naringin

50mg

Niacin (u obliku nikotinamida)

16mg

Pantotenska koselina (kalcijum-D- pantotenat)

6mg

Vitamin B6 (u obliku piridoksin-hidrohlorida)

1.4mg

Način upotrebe

Preporucena doza I vazne informacije: Sportisti mogu   konzumirati od jedne do sest kapsula dnevno. Najbolja   opcija je tri kapsule pre dorucka I tri kapsule popodne. Morate imati na umu da se kapsule konzumiraju da dosta tecnosti. Jedna do sest kapsula je preporucena dnevna doza , I sportisti moraju paziti da tu dozu ne prekorace. 

Napomena

Upozorenje: Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ovaj proizvod nije namenjen da dijagnostikuje, tretira, ili spreči bilo kakvu bolest.

Nije namenjeno za upotrebu od strane osoba mladjih od 18 godina ili starijih od 50,kao i onih sa postojećim medicinskim problemima(uključujući,ali ne samo,visok krvni pritisak ili srčane probleme,dijabetes,poremećaj koagulacije,oboljenja bubrega,glaukom)od strane žena koje su trudne,doje ili planiraju da zatrudne,od strane osoba koje uzimaju bilo kakvu prepisanu terapiju ili od strane onih koji su osetljivi na bilo koji od sastojaka.Nemojte kombinovati ovaj proizvod sa drugim proizvodima koji sadrže kofein(npr.kafa,energetska pića i kole...) ili sa bilo kojim proizvodom koji sadrži sastojkesa stimulativnim dejstvom.Kako biste izbegli nesanicu,ne uzimajte proizvod manje od 4 sata pre spavanja. U retkim slučajevima uzimanje proizvoda može izazvati blage intestinalne smetnje,glavobolju,koprivnjacu,do povišenja nivoa homocisteina.Ako dodje do pojave ne zeljenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebomproizvoda i potraziti savet lekara.Čuvati na suvom i hladnommestu daleko od direktnih uticaja toplote,vlage i suncevih zraka.Čuvati na sobnoj temperaturi dalje od dece.

Komentari korisnika
Samo registrovani članovi ATP Sporta mogu da ocene ovaj proizvod, pišu komentare i svoja iskustva vezana za korišćenje ovog preparata. Registruj se| Prijavi se
Aleksandram 16. 01. 2017.

 
  All Stars  
Fenidrol  
Fenidrol
Pakovanje: 120capsCena: 5400 din

 
  • Currently 5.00/5

Ocena: 5.0
Registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode.