atpsport

Opis
Vaše telo i A300. Predviđeni su za kretanje i stvoreni jedno za drugo. Smisao je da stignete na cilj brzo i na ispravan način. Izgledajte dobro i osećajte se još bolje. Pokrenite se.
Mala promjena može napraviti veliku razliku. Uskladite stil s vašim raspoloženjem koristeći živopisno obojane narukvice koje se lagano menjaju. Izdržljiva silikonska narukvica vodootpornog uređaja A300 lagana je i udobna za nošenje.
Računa se svaki skok, preskok svako hodanje i trčanje. A300 prikazuje korake koje ste napravili, pređenu udaljenost i utrošene kalorije te vas motivise da ostvarite svoj cilj za aktivnosti. Ako predugo mirujete, A300 će vam vibriranjem dati do znanja da je vreme da se opet pokrenete.
Senzor brzine otkucaja srca Polar H7 omogućava da vežbate prema vlastitom tempu i brine se da se svaki vaš pokret računa. Uđite u cilj puni snage osjećajući se izvrsno! Svako vežbanje završite analizom rezultata na internetskoj usluzi Polar Flow i istoimenoj aplikaciji.
Dovoljna količina sna važna je za vaše opste stanje. A300 automatski belži trenutak početka spavanja i trenutak buđenja te će vas probuditi nežnim vibriranjem. Pratite svoje obrasce spavanje na usluzi Polar Flow kako biste pronašli odgovarajuću ravnotežu između vežbanja, dnevnih aktivnosti i odmora.
Na usluzi Polar Flow pronaći ćete više pojedinosti o vašim dnevnim aktivnostima, vežbanju i spavanju – postat ćete zavisni, ali i motivisani!
Pratite svoje aktivne izbore svaki mesec u prikazu dnevnika, uključujući potrosnju  kalorija. Pratite kako ostvarujete napredak prema telesnoj pripremljenosti.

Sastav
Način upotrebe
Napomena
Komentari korisnika
Samo registrovani članovi ATP Sporta mogu da ocene ovaj proizvod, pišu komentare i svoja iskustva vezana za korišćenje ovog preparata. Registruj se| Prijavi se
 
  Polar  
A 300  
A 300
Pakovanje: komCena: 19200 din

 
  • Currently 5.00/5

Ocena: 5.0
Registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode.