atpsport

Opis

Visokokvalitetan proteinski preparat specijano dizajniran za podršku visokoproteinskoj ishrani. Ova proteinska formula je naročito pogodna za bodibildere i profesionalne sportiste kojima je potreban visok unos proteina i to svakog dana, zato jer ozbiljno shvataju svoje treninge, žele da povećaju čistu mišićnu masu, snagu i ubrzaju regeneraciju nakon intenzivnih treninga.

Predator Protein obezbeđuje prave gradivne blokove za rast čitog mišićnog tkiva, podržava regeneraciju nakon treninga i ima odličan kremast ukus. Sastavljen je od Whey proteinskog koncentrata(WPC) kao i visok sadržaj aminokiselina ekstrahovanih iz proteina govedine.

Visok sadržaj L-Glutamina štiti mišiće od katabolizma( razgradnje), podržava oporavak,  jača imuni sistem, podržava hidrataciju mišićnih ćelija i podržava prirodnu produkciju hormona rasta.

Predator Protein je zaslađen Splenda® sukralozom i stoga uopšte ne sadrži aspartam. Za najveću postojeću iskoristljivost sadržaja ovog sjajnog preparata, dodat je i enzimski kompleks DigeZyme®.

Prednosti Predator Proteina:

# visok sadržaj proteinskog koncentrata surutke (WPC)

# sadrži multienzimski kompleks DigeZyme®

# podržava izgradnju čistog mišićnog tkiva

# podržava brz oporavak nakon treninga

# čuva mišićno tkivo od katabolizma

# zaslađen je Splenda® sukralozom

# ne sadrži aspartam

Sastav

Sastav na jednu dozu 30g

količina

Energetska vrednost

114,2 kcal

Masti

1,77g

Protein

19.5g

Ugljeni-hidrati

5,1g

Holesterol

30mg

Natrium

158mg

Seceri

0.1g

DigeZyme®

22.5mg

Način upotrebe
Upotreba: jednu do dve merice razmutiti u 1,8-2,5dl vode. Konzumirati jednu  do tri merice dnevno, u zavisnosti od potreba unosa proteina.
Napomena
Komentari korisnika
Samo registrovani članovi ATP Sporta mogu da ocene ovaj proizvod, pišu komentare i svoja iskustva vezana za korišćenje ovog preparata. Registruj se| Prijavi se
 
  Amix  
WHEY PREDATOR  
WHEY PREDATOR
Pakovanje: 4kgCena: 10000 din

 
  • Currently 3.00/5

Ocena: 3.0
Registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode.