atpsport

Opis
Carnitine Core™ - tečna formula sa 4 vrste L-karnitina sa ketonima maline!
- topljenje telesne masti i ubrzavanje metabolizma
- pojačava termogenezu
- obezbeđuje energiju za rast mišića 
Jedinstvena prirodna formula, bez stimulansa, koristi L-karnitin za ubrzavanje metabolizma i pretvara vaše telo u mašinu za sagorevanje masti. Kombinovani sastojci ovog proizvoda deluju sinergijski i dovode do lipolize - transformacije nagomilanih masti u masne ćelije koje se tokom treninga sagorevaju uz oslobađanje velike energije.
Dakle, Carnitine Core™ ne sagoreva samo masne naslage, već njegovim dejstvom organizam dobija sjajan izvor energije kada mu je to najpotrebnije. Tako se stvara pozitivan kružni proces - sa ubrzanim metabolizmom sagorevanje masti će biti još efektivnije, a sagorevanjem masnoća oslobađa se energija koja će doprineti povećanju performansi tokom treninga.
Superiorni sastojci za vrhunske rezultate!
L-karnitin je aminokiselina koja se prirodno javlja u organizmu i ima vitalnu ulogu u metabolizmu masti. Obezbeđuje dobro zdravlje i visok intenzitet energije, pomaže oslobađanju nagomilanih masti, a ove masti svojim sagorevanjem obezbeđuju energiju. L-karnitin je takođe poznat po svojoj osobini da pomaže u trenucima kada je potrebna maksimalna snaga, a pomaže i pri otklanjanju upale mišića.
Acetil-L-karnitin je karnitin u obliku estra, koji nastaje metabolizmom lizina i metionina. 
L-karnitin-L-tartrat je sve popularniji oblik ove aminokiseline, a ono što ga čini toliko traženim jeste njegova svestranost. LCLT utiče na povećanje čiste mišićne mase i održavanje kompletnog zdravlja organizma.
Propionil-L-karnitin je esterifikovan karnitin koji je klinički dokazan kao oblik koji snažno povećava energetske nivoe tokom treninga.
Ketoni maline izgledaju kao tanki kristali koji se tope u ustima i sadrže brojne bioaktivne sastojke, koje obezbeđuju energiju, podržavaju zdravlje organizma i korisni su kao podrška termogenezi i oksidaciji telesnih masti.
Sastav

Sastav na jednu dozu 15ml

količina

Acetil-L-karnitin,L-karnitin bazni,L-karnitin-L-tartrat,ketoni maline,propionil L-karnitin

1000 mg

Način upotrebe
1 supena kašika 1-3 puta dnevno. Pre svakog uzimanja promućkati. Nakon otvaranja držati u frižideru!
Napomena
Komentari korisnika
Samo registrovani članovi ATP Sporta mogu da ocene ovaj proizvod, pišu komentare i svoja iskustva vezana za korišćenje ovog preparata. Registruj se| Prijavi se
 
  Muscle Pharm  
Liquid Carnitine Core  
Liquid Carnitine Core
Pakovanje: 459 mlCena: 2400 din

 
  • Currently 3.00/5

Ocena: 3.0
Registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode.