atpsport

Opis
E.Nox Shock je dizajniran da maksimizira preformanse snage.Sadrzi kombinaciju potentnih sastojaka koji ce vam pomoci da dostignete trening snage visokog inteziteta i maksimalnu misicnu napumpanost.U isto vreme vasi misici ce biti bolje snabdeveni hranljivim sastojcima nakon treninga,sto je veoma vazno kako biste brzo otpoceli misicni rast i proces oporavka.
E.NOX SHOCK je napredni anabolizer jer stimuliše NO proizvodnju (azot oksid) jedinstvenom kombinacijom: arginin alfa-ketoglutarat, arginin, citrulin i beta alanin (neesencijalna amino kiselina koja povećava proizvodnju karnozina u mišićnom tkivu). Takođe, E.NOX SHOCK sadrži tri oblika kreatina: kreatin alfa-ketoglutarat, koji je popularan sastojak zahvaljujući svojoj izvršnoj apsorpciji i iskoristljivosti i veoma je potentan, tri-kreatin malat i kreatin etil ester. Ova trosmerna kombinacija kreatina će osigurati maksimalnu energiju za trening i maksimalan oporavak posle treninga. Da bi se postigao maksimalan fokus i intenzitet tokom treninga, E.NOX SHOCK sadrži stimulante kao što su: taurin, kofein, ekstrakt zelenog čaja. Efekat je multipliciran sadržajem ugljenih hidrata – eksluzivno Palatinozom (izomaltuloza) sa jedinstvenim svojstvima: nizak glikemički indeks ali brzo oslobađanje jedinica glukoze; maltodekstrin i dekstroza kao brži izvori energije. Ova kombinacija će osigurati dovoljno energije tokom treninga i čini kreatin komponente potentnijim.
Sastav

Sastav na 100g

količina

Energetska vrednost

352 kcal

Masti

0 g

Protein

47.3  g

Ugljeni-hidrati

40.6 g

Sastav na 46g

4.5 g

L-arginin AKG

5 g

Beta-alanin

4 g

L-citrulin DL Malat

3 g

L-arginin Baza

2 g

Kreatin AKG

2 g

Kreatin monohidrat

2 g

Tri-kreatin malat

2 g

Taurin

2 g

Ekstrat zelenog caja

300 mg

Kofein

100 mg

Način upotrebe
Razmutiti 1 do 3 merice sa 2 do 3dl vode i piti 30 minuta pre treninga.
Napomena
Komentari korisnika
Samo registrovani članovi ATP Sporta mogu da ocene ovaj proizvod, pišu komentare i svoja iskustva vezana za korišćenje ovog preparata. Registruj se| Prijavi se
 
  Extrifit  
E.NOX SHOCK  
E.NOX SHOCK
Pakovanje:



Cena: 4600 din

 
  • Currently 4.00/5

Ocena: 4.0
Registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode.