atpsport

Opis
ASSAULT bodybuliderima, dizačima tegova i ostalim sportistima i pojedincima obezbeđuje izvor energije i kapacitet, koji je potreban pre i nakon vežbe. Uzmite ASSAULT pre ili tokom treninga.Već sa prvim srkom osetićete talas energije i snage, koja će vas pratiti tokom celog treninga i nakon njega. 

Con-Crete: Nitko drugi ne pruža taj patentirani pre-workout kreatin, koji je klinički dokazano bolji od ostalih.

• Astragin®: Petentiran, klinički isproban ekstrakt iz ginsenga, Astragin® snižava nivo glukoze u krvi, povećava apsorbciju kreatina i arginina, povećava ulazak glukoze i nastajanje ATP-a.

• Cinnulin: isto kao Astragin®, Cinnulin ubrzava apsorbciju tako, da kreatin, arginin, vitamini i ostali sastojci u Assaultu mogu lakše doći u vaše mišiće.

A ova dva sastojaka dodatno pomažu u sagorevanju masti, a istovremeno grade mišiće i pomažu vam na putu do savršenog tela.

• BCAA: BCAA, je prisutan u formuli u patentiranoj 3:1:2 razmeri, koja sadrži više leucina i valina kao izoleucin. Prisutne aminokiseline smanjuju vreme regeneracije i povećavaju mišićnu masu.
• BEZ 1,3-dimetilamina: Sportistima treba potpuna, hranjiva formula. Zaboravite na 1,3-Dim.

• Potpuna hranljiva kombinacija: 4g beta alanina, 5g kreatina, 1.5g citrulin malata, 6g BCAA, ugljenih hidrata, vitamina, i naravno, posebna High Performance Energy & Intensity Amplifier mešavina. Sve to u SVAKOJ DOZI!
MusclePharm Assault je najispitaniji pre-workout proizvod na tržištu. Pruža vam više nego samo izgradnju mišića. Ne sadrži zabranjene supstance. Možete biti sasvim bez brige, Assault je siguran i zdrav proizvod, izrađen posebno za sportiste.
Proizvodu su dodati Astragin® i Cinnulin PF®, koji pružaju hranljive glukozne polimere, kreatin, arginin i aminokiseline. Ovi sastojci zajedno ubrzavaju dovod krvi u mišiće, osiguravaju anaboličku okolinu unutar tela i nastajanje ATP-a, koji znači više energije u mišićima. Novoj formuli ne fali ništa, a svi sastojci deluju u sinergiji.
Sastav

1 doza 23g

količina

Energetska vrednost

40 kcal

Masti

0 g

Protein

12.3  g

Ugljeni-hidrati

9 g

Vitamin B-6 (piridoksin HCL)

14 mg

Vitamin B-12 (metilcobalamin)

85 mcg

kalcijum

247 mg

natrijum

45 mg

kalijum

40 mg

Assault proizvođačka mešavina

23 000 mg

Anti-Fatigue Adaption Matrix

CarnoSyn® beta-alanin, citrulin malat, (DMG) dimetilglicin, Rhodiola Rosea, ekstrakt 3 procenata Rosavins

Strength Domination & Recovery Matrix
Creapure (kreatin monohidrat), Con-Cret® kreatin HCL (100% koncentrisani kreatin)

High Performance Energy & Intensity Amplifier
holin bitartrat, taurin, L-tirozin, srednjelančani trigliceridi (MCT), bezvodni kofein, papain 1000, piroglutamička  kiselina, L-asparaginska kiselina, Camiella sinensis (prašak iz listova belog čaja), piridoksin HCL, metilkobalamin

3:1:2 BCAA Ratio (Patent Pending)
BCAA (L-leucin, L-valin, L-izoleucin)

Cell Volumizer
L-glicin, L-argininska mešavina (L-arginin AKG 2:1, diarginin malat, L-arginin-HCL)

Cellular Transport Amplifier
Astragin® (ekstrakt notoginsenga , ekstrakt astragalusa) Cinnulin PF® (ekstrakt Cinnamomum burmanii)

Muscle Hydration & Electrolyte Blend
L-glutamin, fosfor, natrijum, kalijum

Način upotrebe

UPUTSTVO ZA UPOTREBU

Pomešajte ½ ili 1 mericu ASSAULT-a u 500 ml vode, uzmite 20-30 minuta pre treninga. Za optimalne rezultate, popijte minimalno 3,5 litra vode na dan.

SKLADIŠTENJE I ODRŽAVANJE: Zbog aktivnih sastojaka u proizvodu, promućkajte jedanput dnevno i takođe pre upotrebe, da osigurate pravilnu mešavinu belančevina. Proizvod čuvajte na suvom i hladnom mestu.

Napomena
Komentari korisnika
Samo registrovani članovi ATP Sporta mogu da ocene ovaj proizvod, pišu komentare i svoja iskustva vezana za korišćenje ovog preparata. Registruj se| Prijavi se
 
  Muscle Pharm  
ASSAULT  
ASSAULT
Pakovanje: 725gCena: 7900 din

 
  • Currently 0.00/5

Ocena: 0.0
Registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode.