atpsport

Opis
Iron Mass™ je revolucionarni gejner koji podstiče mišićni rast u 5 koraka i napada svaki ugao izgradnje mišića: 
1. Elitni kompleks ugljenih hidrata.
2. Tehnologija proteina mišićne plazme.
3. Zdrave masti visokih performansi.
4. Stimulatori rasta i volumena mišića.
5. Prodigestivni blend.
Iron Mass™ sadrži kombinaciju hidrolizovanog goveđeg proteina i laktoferina (proteina iz mleka) koja ima tri puta veći faktor rasta od proteina iz surutke jer sadrži vise bioaktivnih proteina i peptida. 
MCT (trigliceridi srednjeg lanca) i zasićene masti su od veoma važnog značaja za proizvodnju hormona u telu. Unošenjem zdravih masti pomažemo proizvodnju testosterona i dobijamo više čiste mišićne mase i snage. 
Elitni blend kompleksnih ugljenih hidrata pomaže da se popune glikogenski depoi i pomaže da se povuče voda u mišićno tkivo i da se dobije puniji izgled i tvrdoća mišića. 
Blend kreatina i BCAA lanca amino kiselina koji su u obliku nitrata učestvuju u izgradnji mišića i dobijanju na snazi i izdržljivosti. 
Specijalni blend dijetnih vlakana pomaže u varenju proteina, ugljenih hidrata i masti.
Sastav
Način upotrebe
Dve dozirne merice pomesane u 3dl vode ili mleka neposredno posle treninga. Za bolje rezultate koristiti jos jednu dozu izmedju obroka.
Napomena
Komentari korisnika
Samo registrovani članovi ATP Sporta mogu da ocene ovaj proizvod, pišu komentare i svoja iskustva vezana za korišćenje ovog preparata. Registruj se| Prijavi se
 
  Muscle Pharm  
IRON MASS  
IRON MASS
Pakovanje: 2.3kgCena: 6980 din

 
  • Currently 0.00/5

Ocena: 0.0
Registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode.