atpsport

Opis
Moćne pumpe od strane izuzetno ukusne stimulativne pred-vežbe! MusclePharm je uzeo vaš tipičan NO proizvod i povisio je ulog. Hybrid N.O. omogućuje masivne pumpe, popunjenost mišića, prokrvavljenost i poboljšanu veličinu kakvu do sada još niste videli. 
Unapređeni azot-oksid pojačavajući sistem: Da vam pumpe eksplodiraju.
MusclePharm je uzeo vaš tipičan NO proizvod i povisio je ulog. Početak je bio jednostavan: naš tim naučnika se okrenuo superiornim sastojcima, koji naravno vode ka superiornim rezultatima i efikasnijim finalnim proizvodom.
• Sa super Arginin sastojkom, Agmatinom, dramatično se održavaju mišićne pumpe
• Agmatin takođe nudi i antioksidativne pogodnosti
• GlycoCarn, klinički istražen NO buster, podržava povećanu popunjenost mišića i njihovu prokrvavljenost
• GlycoCarn pruža skeletnim mišićima i srčanom tkivu beneficije bazirane na održavanju zdravlja uz dodatak snažnih antioksidantnih svojstava
• Citulin malat doprinosi ubrzanom oporavku i aerobičnoj energiji i smanjuje otoke
• Umanjuje mentalni i fizički zamor
• Odlačan stimulant 
• Povećana vasodilatacija - prosirenje krvnih sudova
Hybrid N.O. sadržaj sastojaka
Agmatin sulfat
Koristeći agmatin sulfat, MusclePharm je uključio “super arginin“ da bi vaše pumpe odveo na nove eksplozivne nivoe. Agmatin inhibiše sintezu azot-oksida, što sprečava otrovne efekte vezane za sintezu NO. Deo ovoga je oslobađanje peptidnih hormona koji igraju važnu ulogu kod procesa ćelijske proliferacije. Agmatin takođe podržava i bolju vasodilaktaciju. U stvari, smatra se da sadrži brojne sistemske vasodilaktacione efekte. Uz to, agmatin je moćan antioksidant. Dalje beneficije uključuju povećane glomerularne filtracije i oslobađanje insulina iz pankreasa, zajedno sa modulacijom funkcija želuca.
Iako agmantin inhibiše neke NOS sisteme (enzim koji sintetiše NO), on poboljšava i povećava nivoe i izraženost NO sinteze (eNOS). Ostaćete sa majico-raskiskidajućim pumpama koji vam pomažu da vam se treninzi vinu u nebo. Okusili ste pumpe. Ali ne ove pumpe. “Super arginin-om napunjena dostava Hybrid NO-a. 
GlycoCarn
Poznatiji kao glicin propinol-L-karnitin, GlyoCarn nije samo glukogenska aminokiselina već je i od ključnog značaja za formiranje kreatina. Snažni vasodilaktacioni efekti NO-a su nedavno smatrani da uvećavaju proizvodnju azot-oksida, takođe obezbeđujući povećan vrhunac snage smanjujući istovremeno nakupljanje mlečne kiseline. GlycoCarn, naučno istražen azot-oksid buster, poboljšava protok krvi kroz mišiće. Zapravo, super moćan GlyoCarn je jedini sastojak za koji se smatra da povećava nivo azot-oksida u ljudskom krvotoku. Njegovoj popriličnoj listi doprinosa uključeni su antioksidativna aktivnost, smanjenje nivoa MDA (malondialdehid) u fazi posle treninga, povećan protok krvi i poboljšanje proizvodnje ATP-a. Sve u svemu, pomaže vam da da postignete bolje rezultate tokom treninga visokog intenziteta. 
Bobice gloga i cvekla
Bobice gloga predstavlja ekstrakt koji se koristi vekovima – to je jedna od najstarijih prirodnih preparata koji se koristi u zdravlju u Evropi. Glog doprinosi boljem radu krvotoka, unapređujući zdrav protok krvi kroz telo. Ovaj doprinos naročito cene sportisti.
Kao dodatni antioksidant, bobice gloga u Hybrid NO povećavaju vasodilaktaciju i obezbeđuju mnogobrojne pogodnosti u vezi oporavka.
Povrće koje obiluje hranljivim materijama i mineralima, cveklin konzumacioni nitrat sveden je na bioaktivni nitrat NO2. On je dalje sveden na azot-oksid u obliku u kojem je konzumiran. Kao rezultat toga dobijamo uvećanu plazmu NO2. Prehrambeni cveklin suplement može takođe pomoći u redukovanju povratka mišićnog ATP-a tokom intenzivnog treninga. Cvekla prikazuje potencijal u poboljšanju tolerancije organizma na vežbe tokom dugotrajnih treninga izdržljivosti.
Proučavanja su dokazala da pored mnogobrojnih zdravstvenih beneficija, kombinacija bobica gloga i cvekle dovodi do višeg nivoa NO proizvodnje i tolerancija tokom vežbi. Proučavanja su takođe pokazala da, zajedno, trenutno proizvode NO i omogućavaju konstantno oslobađanje hranljivih materija u trajanju od približno sat vremena. Bobice gloga i cvekla takođe upravljaju blagim rastom u plazma nitratima i kada se razlože, obezbeđuju dodatni azot-oksid. Takođe dovode do viših nivoa plazma nitrata i nitrita, koji dodatno povećavaju sistemsku azot-oksid biodostupnost. Zajedno sa visokom tolerancijom na trening i beneficijama koje unapređuju zdravlje, pripremite se za azot-oksidne pumpe bez premca u odnosu na ostale suplemente.
Ali MusclePharm se nije ovde zaustavio. U potpunosti smo uveli i čitav niz beneficija od strane citrulin malata. Ovaj dodatni korak stvara kompletan NO proizvod. 
Citrulin malat
Mešavina citrulina i malata, citrulin u mešavini omogućava detoksifikaciju amonijaka. Malat je ključan za kontrolu pstepena proizvodnje aerobnog ATP-a. Zajedno, njih dvoje donose mnoge beneficije. Aktivni individualci mogu uživati u dodatnoj proizvodnji energije tokom aeorbnih vežbi i smanjenje ukočenosti mišića. Naučno gledano, citrilin malat se koristi za sintezu L-arginina. Ovo stvara reciklirajući efekat, i L-citrulin postaje NO kroz L-arginin. Ovaj proces uvećava efektivnost sastojaka glikokarna i amagdina, koji podržavaju unapređen aerobni performans i kapacitet tako što uvećavaju stepen proizvodnje oksidativne ATP tokom treninga. Nakon treninga, doprinosi povećanom stepenu proizvodnje fosfokreatina radi boljeg oporavka. CM može takođe umanjiti ukočenost u teretani time što povećava stepen čišćenja laktata i amonijaka nakon treninga. Istovremeno, ovo ojačava acidozu. Bolji oporavak i umanjena ukočenost unapređuju dobitak na polju snage i veličine! 

Sastav

Sastav na jednu dozu

količina

Energetska vrednost

10 kcal

Masti

20 mg

Niacin

60 mg

Ugljeni-hidrati

2 mg

Kalcijum

170 mg

Agmatin sulfat 98%

750 mg

Citrulin malat

770 mg

GlycoCran

500 mg

Ekstrakt cvekle bogat nitratima

200 mg

Sprasene bobice gloga

200 mg

Rutekarpin 98%

10 mg

Način upotrebe
Upotrebiti jednu kašiku proizvoda sa vodom pre treninga. Za optimalnu upotrebu, uzeti 30 minuta pre treninga.
Napomena
Komentari korisnika
Samo registrovani članovi ATP Sporta mogu da ocene ovaj proizvod, pišu komentare i svoja iskustva vezana za korišćenje ovog preparata. Registruj se| Prijavi se
 
  Muscle Pharm  
HYBRYD N.O.  
HYBRYD N.O.
Pakovanje: 120 gCena: 3900 din

 
  • Currently 3.00/5

Ocena: 3.0
Registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode.