atpsport

Opis
CLA (Conjugated Linoleic Acid) ili konjugovana linolna kiselina derivat je linolne kiseline i predstavlja poseban oblik omega 6 masne kiseline. Hemijski se i funkcionalno razlikuje od omega 6 iz lanenog ulja. Neophodna je u ljudskoj ishrani. U hrani se može naći u manjim količinama i to uglavnom u mesu i mlečnim proizvodima, pa da bi se osetila korisna dejstva ove masne kiseline neophodno ju je uzimati u koncentrovanom obliku u vidu dijetetskih suplemenata. 
Glavna uloga konjugovane linolne kiseline u organizmu je njen pozitivan uticaj na metabolizam proteina i masti u cilju dobijanja energije. Ona potpomaže redukovanje depoa telesne masnoće, ali ujedno i čuva glatku mišićnu masu. Pored toga, ima antioksidativno dejstvo i podržava kardiovaskularno zdravlje.
Zbog navedenih svojstava uspešno učestvuje kao podrška dijetama u kontrolisanju telesne mase. Utiče na organizam na sledeći način:
- poboljšava učinak i performanse sportista (podržava telesnu građu i snagu)
- ubrzava gubljenja telesnih masnoća
- podržava mišićnu masu
- obezbeđuje organizmu antioksidantsku zaštitu
Sastav

Sastav na jednu GELKAPSULU

količina

Energetska vrednost

10 kcal

Masti

1 g

Protein

0.2 g

Ugljeni-hidrati

0.2 g

Konjugovana linolna kiselina

4.5 g

Način upotrebe
1 gelkapsula 3 puta dnevno. Kombinovati sa programom vežbi i ishranom sa smanjenim unosom masti.
Napomena
Komentari korisnika
Samo registrovani članovi ATP Sporta mogu da ocene ovaj proizvod, pišu komentare i svoja iskustva vezana za korišćenje ovog preparata. Registruj se| Prijavi se
 
  Twinlab  
CLA FUEL  
CLA FUEL
Pakovanje: 60 capsCena: 2300 din

 
  • Currently 3.00/5

Ocena: 3.0
Registrovani korisnici mogu da ocenjuju proizvode.