Vaša garancija poverenja koju ćete dobiti uz svaki ALL STARS proizvod!!!

Ukoliko imate bilo kakve sportske ili fizičke ciljeve koje želite da postignete, mi smo sigurni da vam neki od ALL STARS proizvoda mogu pomoći da do tog cilja dodjete mnogo brže i kvalitetnije!!!

Koristite proizvod  u skladu sa uputstvom i preporučeno u kombinaciji sa pravilnim treningom i ishranom.Ukoliko ne budete oseteili beneficije koje su vam obećane možete nam vratiti proizvod  kako bismo vam refundirali novac!

Ukoliko ne budete zadovoljni ukusom proizvoda posle nekoliko merica možete nam vratiti proizvod radi refundiranja novca ili mogućnosti zamene za neki drugi.

Ovakav tip garancije je moguć samo kod nas jer mi imamo ogromno poverenje u naše proizvode i želju da vam omogućimo samo ono najbolje i najkvalitetnije.

 

Uslovi važenja garancije-jedino kad je proizvod kupljen direktno od nas:

  -Jedino proizvodi koji su zapečaćeni mogu biti u potpunosti refundirani,ukoliko ste proizvod uzeli usled nekih olakšica ili popusta u slučaju vraćanja refundiranje će se obaviti u skladu sa tim popustom uz koji je proizvod kupljen.

   -Refundiranje moze biti jedino ispoštovano ukoliko je naručeno direktno od nas putem našeg E-mail-a ili direktno preko sajta, putem telefona i direktnim dolaskom kod nas.

   -Refundiranje ili zamena mogu biti obavljeni jedino ukoliko nam vratite proizvod u roku od 15 dana od dana kupovine istog, i to samo ukoliko nam vratite paket zajedno sa preostalim sadržajem.

   -Zamena je moguća, ali nakon jedne zamene taj proizvod koji ste uzeli putem zamene se više ne moze refundirati ili zameniti.

   -Mi se ne možemo smatrati odgovornim za izgubljenu ili oštećenu robu zbog vašeg izbora transporta.

   -Poštarina i cena paketa se ne refudira.

   -OBAVEŠTENJE: Sportski preparati jedino deluju kada se kombinuju sa pravilnom ishranom i trenigom.